DE GB
no-img

News

Koop silica gel - en houd uw producten vrij van vocht

Koop silica gel - en houd uw producten vrij van vocht

Koop silica gel - dit is een veel gebruikt en traditioneel droogmiddel en is een chemische stof met zeer veel openingen, waarvan het mantelvlak bestaat interne structurele poriën, die een hoge adsorptie capaciteit hebben.  Silica geld is niet vervormbaar, niet-vervloeiend, niet-giftig en geurloos, ook in verzadigde toestand.

SiO2

Silicagel is siliciumdioxide (SiO2). Het is een natuurlijk …

» meer

Silica gel inleiding: hoe werkt het?

Silica gel: ooit afgevraagd hoe dit wonder van bescherming tegen vochtschade in de verpakking van het product werkt? We leggen het u in het kort uit.

Silicagel introductie: waarom is "adsorptie" iets anders dan "absorptie"?

Silicagel intro:  Ooit afgevraagd of de term "adsorptie" een typefout bevatte? dat iemand "absorptie" bedoelde?  Deze termen vertegenwoordigen eigenlijk twee heel verschillende wetenschappelijke concepten.

Absorptie versus …

» meer

Desiccant silica gel toepassing in containers

Desiccant silica gel: wat te doen als vochtproblemen voortduren in containers ondanks het gebruik van silica gel?

Als er nog vochtproblemen zijn kunnen we gemakkelijk stellen dat het aantal eenheden per container onvoldoende is en dat het raadzaam is om de eenheden te verhogen per container.  Er zijn vele factoren die grotere hoeveelheden vocht dan verwacht in de container kunnen veroorzaken.

Container bodem

Recente studies hebben aangetoond …

» meer

Droogmiddel gebruik: hoe vocht schade veroorzaakt aan uw producten

Droogmiddel gebruik: hoe vocht uw producten beschadigt

Droogmiddel gebruik voorkomt vochtproblemen in verpakkingen tijdens het transport of de opslag.  Vocht dat gevangen zit in een productverpakking of dat erin lekt tijdens opslag en transport kan veel schade veroorzaken.  De stabiliteit van vele farmaceutische preparaten en diagnostische reagentia, evenals het behoud van hun fysieke integriteit, wordt vaak nauw verbonden met de …

» meer

Droogzakken om uw goederen droog te houden

Droogzakken - de beste oplossing om uw goederen droog te houden

Droogzakken: de oplossing voor vochtschade

Wanneer u uw producten vervoert of opslaat, is het belangrijk dat ze droog blijven. Als de goederen worden verscheept van Azië naar Europa bijvoorbeeld, zijn de containers waarin de producten zich bevinden onderhevig aan grote temperatuurschommelingen. Condensatie in de container kan gemakkelijk leiden tot verlies van waarde.

Droogzakken: …

» meer