DE GB
Over Canadaco

Over Canadaco B.V.

Canadaco B.V.  is de B2B droogmiddelen specialist die in Europa, vooral bekend staat voor haar superieure droogmiddel producten. Canadaco B.V. wordt beschouwd als betrouwbare leverancier in de industrie met een netwerk aan nationale en internationale klanten. 

Canadaco B.V. levert uitsluitend aan bedrijven en wederverkopers.
Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar. Daardoor zijn wij in staat binnen 24 uur te leveren en hoeft รบ geen grote voorraden te houden. 

Droogmiddelen van een superieure kwaliteit voor de beste prijs, daardoor bent u in staat meer winst te genereren door minder vochtschade.

Canadaco B.V. is gespecialiseerd in effectieve oplossingen voor vocht schade (container regen) voor o.a. zee containers en container opslag maar ook voor de  verpakkings, voedings  en pharma industrie.

Droogmiddelen van Canadaco B.V. hebben een  krachtige absorptie over een groot temperatuurbereik die superieur is en een totale bescherming van uw lading biedt.
Het juiste droogmiddel zorgt ervoor dat het aantal retouren door vochtschade vermindert: een onnodige kostenpost die eenvoudig te minimaliseren is.

Canadaco B.V. biedt een uitgebreide reeks aan soorten droogmiddelen zoals Silica Gel droogmiddel, klei, Silica Gel  in bulk met en zonder indicator en moleculaire zeef.

Canadaco heeft een groot aantal container droogmiddelen die alle soorten ladingen tijdens de transporttijd, beschermen tegen vocht schade. Of uw lading nu bestaat uit staal, noten, landbouwproducten of een verpakte lading die geleverd moet worden in uw regio of aan de andere kant van de wereld.

Canadaco B.V. uw partner voor, opslag, vervoer en verpakking droogmiddelen. Wij bieden u een complete oplossing voor totale vocht bescherming van uw producten of lading.

Canadaco B.V. uw leverancier voor, klei droogmiddelen, minerale droogmiddelen en Silica Gel droogmiddelen in een waaier van formaten.

Om te bepalen welke droogmiddel het  beste past bij uw behoeften, informeren wij u graag over de werking, functies en de geschiktheid van elk soort droogmiddel die wij bieden.

Canadaco B.V. nodigt u uit  onze serie standaard droogmiddelen door te nemen of neem contact met ons op voor oplossingen op maat.

Bedrijfsnaam:  Canadaco B.V.
Adres: Bouwstraat 9
Postcode: 7483 PE
Plaats: Haaksbergen
Land: The Netherlands

E-Mail: cor@canadaco.nl   
Tel. nr.: +31 (0)85 888 1 222

Web-site: www.droogzakjes.nl
KvK nr.: 08203141
BTW nr.: NL821081901B01
Bank: RABO Bank Nederland nr. 0309311179
BIC/Swift: RABONL2U
IBAN nr.: NL19RABO0309311179